Microsoft випустила перший рекламний ролик про Windows 10 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила перший рекламний ролик про Windows 10 (відео)

Технології&Авто
1051
Реліз Windows 10 відбудеться вже наступного тижня, і Microsoft серйозно вкладається розкрутку нової ОС.
У найближчі дні по телебаченню багатьох країн світу транслюватимуться рекламні ролики, що просувають Windows 10. Першим таким роликом став “Introducing Windows 10 – The future starts now”, в ньому Microsoft показує маленьких дітей, а голос за кадром говорить, що їхнє майбутнє буде дуже світлим, тому що вони будуть рости з Windows 10.
У день виходу Windows 10 софтверний гігант проведе ряд святкових презентацій в 13 містах: Сіднеї (Австралія), Пекіні (Китай), Токіо (Японія), Сан-Паулу (Бразилія), Лондоні (Великобританія), Берліні (Німеччина), Мадриді (Іспанія ), Сінгапурі, Йоганнесбурзі (Південно-Африканська Республіка), Найробі (Кенія), Нью-Делі (Індія), Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) і Нью-Йорку (США). У ході цих подій Microsoft буде дякувати учасників програми Windows Insider, розігрувати призи та демонструвати можливості нової платформи.
Microsoft поставила перед собою мету протягом декількох років довести кількість пристроїв, що працюють на базі Windows 10, до мільярда. У найближчі місяці корпорація випустить редакції нової ОС для смартфонів, консолі Xbox і окулярів доповненої реальності HoloLens.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас