EBay відмовиться від ще одного підрозділу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EBay відмовиться від ще одного підрозділу

Технології&Авто
497
Майже рік Ebay готується до розділення з власною платіжною системою PayPal. Тепер компанія готується продати ще одну частину свого бізнесу.
EBay більше не допомагатиме онлайн-рітейлерам робити їх інтернет-бізнес ефективніше: американський онлайн-аукціон виставив на продаж підрозділ eBay Enterprise, яке спеціалізувалося на сервісах в сфері електронної комерції.
Очікується, що eBay продасть частину свого бізнесу консорціуму, керованого приватної інвестиційної фірмою Permira. Попередня вартість угоди становить $ 900 млн.
Угода може бути оголошена найближчим часом, можливо навіть сьогодні під час публікації звіту про роботу компанії в другому кварталі 2015р., повідомляють експерти, знайомі з ситуацією.
Інші джерела відзначають, що немає ніякої гарантії того, що компаніям вдасться домовитися. EBay і Permira не коментують інформацію про майбутню угоду.
EBay повідомив про готовність продати або представити на біржі підрозділ eBay Enterprise, яка не є частиною торгового бізнесу і не пов’язане з платіжною системою PayPal.
EBay Enterprise перед злиттям з eBay був відомий як GSI Commerce. Основні напрямки діяльності підрозділу – різні сервіси для торговців, які допомагають продавати товари в інтернеті, в тому числі послуги логістики. У першому кварталі прибуток департаменту склала $ 288 млн.
Нагадаємо, поділ eBay і PayPal призначено на 17 липня. Після цього PayPal займе місце онлайн-аукціону в індексі S&P 100.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас