Портативна сонячна батарея Solar Paper з'явиться у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портативна сонячна батарея Solar Paper з'явиться у вересні

Технології&Авто
939
На сайті Kickstarter проходить краудфандингова кампанія зі збору коштів на портативну сонячну батарею Solar Paper.
Творці пристрою поставили собі мету в 50 тисяч доларів, однак необхідна сума перевищена майже в три рази – вже зараз зібрано більше 140 тисяч доларів, а до кінця кампанії ще сорок днів.
За заявами творців, основна перевага пристрою – портативність. Маса батареї становить 120 грам, габарити 90 × 190 × 11 мм. Прилад має модульну конструкцію – за бажанням можна додавати нові елементи, таким чином отримуючи потужність 2,5, 5, 7,5 і 10 Вт. Для зарядки на Solar Paper є порт USB, за допомогою якого можна підключати до пристрою більшість сучасних смартфонів і планшетів.
Solar Paper має захист від пилу і вологи. Батарея автоматично перезапускається, якщо потрапила в тінь, а потім знову опинилася під сонячними променями. У більшості інших подібних пристроїв необхідно відключення і повторне підключення кабелю. На батареї також розташований індикатор генерованого струму, що показує наскільки заряджені внутрішні елементи.
За внесок в 79 доларів ви отримаєте Solar Paper з двома секціями потужністю 5 Вт, за 109 доларів – з трьома секціями та потужністю 7,5 Вт, і, нарешті, за 139 доларів – чотири секції і потужність 10 Вт. Розсилка батарей почнеться у вересні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас