Продажі Apple Watch в США впали на 90% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі Apple Watch в США впали на 90%

Технології&Авто
1457
Продажі “розумних” годинників американської Apple Inc. – Apple Watch – впали на 90% в порівнянні з рівнем першого тижня після їх надходження в продаж, повідомляє аналітична компанія Slice Intelligence.
За даними Slice, Apple продає в США менше 20 тис. годинників на день, а в окремі дні продажу не перевищують 10 тис. Штук на день.
Для порівняння: протягом тижня після виходу Apple Watch на ринок 10 квітня компанія продала 1,5 млн пристроїв, або в середньому 200 тис. штук на день.
Більше того, дві третини Apple Watch, проданих до теперішнього часу, – це годинник колекції Sport, ціна яких починається від $ 349 і є найнижчою серед всіх моделей.
Годинники колекції Edition з корпусом з 18-каратного золота, вартість яких становить $10 тис. і вище, користуються слабким попитом, відзначають у Slice Intelligence.
За даними компанії, в цілому в США було продано менше 2 тис. таких годинників.
Як повідомлялося, Apple почала продажі Apple Watch в США, Великобританії, Австралії, Канаді, Німеччині, Гонконгу, Китаї, Франції та Японії 24 квітня 2015. З 26 червня почалися продажі “розумних” годинників ще в семи країнах: Італії, Мексиці, Сінгапурі, Південній Кореї, Іспанії, Швейцарії та на Тайвані.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас