Німецька компанія готова надати Україні безкоштовний майданчик для «фіскальної хмари» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька компанія готова надати Україні безкоштовний майданчик для «фіскальної хмари»

Казна та Політика
1322
Німецька компанія готова надати державі всі необхідні компоненти, які включають в себе, як апаратні засоби, так і засоби захисту, так і програмне забезпечення для «фіскальної хмари» безкоштовно. Про це повідомив представник німецької компанії N.Krat Services GmbH Олександр Спиндлер.
«Це не інструмент контролю, це не інструмент тотального контролю над бізнесом. Це інструмент, який допоможе забезпечити ефективний діалог бізнесу з державою. Ми б хотіли представити державі і суспільству можливість впровадження універсального інструменту спілкування платників податків і безпосередньо одержувачів податку», – заявив Олександр Спиндлер.
Використання інтернет-технологій у фіскальній системі стане кроком на шляху до детінізації економіки і спрощення розрахунково-касових операцій.По його словами, така фіскалізація не вимагає бюджетних коштів та інвестицій з боку бізнесу.
«Фіскальна хмара» забезпечує об’єднання і роботу учасників ринку в єдиному інформаційному просторі, створює безпечне і довірче середовище передачі даних для реєстрації та обліку розрахунково-касових операцій.
Технологія «фіскальної хмари» передбачає застосування електронного цифрового підпису, як це передбачено законодавством України. Електронний документ, що містить цифровий підпис, матиме ту ж юридичну силу, що й звичайний чек.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас