З сьогоднішнього дня жителі ще одного міста України вже можуть користуватися швидкісним 3G-інтернетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З сьогоднішнього дня жителі ще одного міста України вже можуть користуватися швидкісним 3G-інтернетом

Технології&Авто
2679
З сьогоднішнього дня жителі ще одного міста України вже можуть користуватися швидкісним 3G-інтернетом. 12 червня «Київстар» почав надавати послуги зв’язку в мережі третього покоління в місті Бровари Київської області.
Після періоду технічного тестування 3G-мережі в Броварах, який тривав більше місяця, «Київстар» запускає комерційні сервіси. Тепер послуга швидкісного мобільного інтернету доступна всім абонентам компанії. Місто Бровари повністю покрите мережею 3G за принципом «килимового» покриття.
Під час тестування мережею 3G скористалися понад 50 тисяч клієнтів «Київстар» у Броварах – абоненти, пристрої яких підтримують цю технологію. В середньому клієнти використовували по 50 Мб на день. А це понад 1000 сторінок інтернет-серфінгу або більше години безперервного користування соціальними мережами. В цілому добовий інтернет-трафік в Броварах виріс більш ніж у 10 разів – на 1030% – до 1107 Гб. Це більше 1,5 тисяч годин високоякісного відео або 230 тисяч аудіофайлів у форматі MP3.
Абоненти, які хочуть користуватися доступним мобільним інтернетом на максимально можливій швидкості в мережі 3G, можуть вибрати один з нових тарифних планів оператора або підключити собі інтернет-пакет об’ємом від 50 до 3000 мегабайт.
Нагадаємо, що 8 червня «Київстар» запустив послуги мережі 3G у Львові. Зовсім скоро оператор почне надавати комерційні послуги 3G в Києві.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас