Apple запускає сервіс новин - Apple News — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запускає сервіс новин - Apple News

Технології&Авто
178
Компанія Apple виходить на світовий ринок з новим додатком, надає власникам мобільних пристроїв, включаючи смартфони, доступ до оперативних новин.
Служба отримала назву Apple News.
Як наголошується, про її запуск оголошено в Сан-Франциско на щорічній Всесвітній конференції розробників Apple (WWDC).
У середу компанія надала додаткову інформацію щодо свого нового інформаційного додатку. Він включений в платформу нової операційної системи iOS 9, яка виходить на ринок найближчої осені.
“Сервіс дозволяє читати статті та повідомлення новин з 50 видань в новому інформаційному форматі Apple”, – зазначає телеканал ABC.
Учасниками Apple News стали, серед інших, американська газета New York Times, британська Daily Mail, тижневик Economist, медіахолдинг Time, інтернет-портал BuzzFeed, телеканал ESPN, кілька видань групи Vox Media, Conde Nast, Hearts.
Кожен з них має в інтернеті свій портал, однак зараз ці ЗМІ також будуть присутні в новинній службі Apple News в новому і єдиному віртуальному просторі.
Як відзначають фахівці, нинішній крок з боку Apple є відповіддю на вихід минулого місяця Instant Articles – аналогічної соціальної мережі Facebook.
Instant Articles дозволяє її учасникам – провідним ЗМІ – відправляти безпосередньо статті на Facebook, а не намагатися заманити читачів на власні сторінки.
Бере участь у новому сервісі Facebook, – телеканал NBC, медіагрупа Comcast Corp, журнал National Geographic.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас