НБУ призначив нового директора департаменту супроводу кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ призначив нового директора департаменту супроводу кредитів

Кредит&Депозит
248
Національний банк призначив директором департаменту супроводу кредитів Тетяну Лойченко, говориться в повідомленні регулятора.
“Директором департаменту супроводу кредитів Національного банку 9 червня призначено Тетяну Лойченко. Департамент супроводу кредитів виконує функції забезпечення моніторингу повернення банками стабілізаційних кредитів, отриманих від Національного банку”, – наголошується в повідомленні.
Перед даними департаментом поставлені завдання щодо впровадження максимально відкритої і прозорої процедури рефінансування банків і контролю за виконанням банками своїх зобов’язань перед НБУ як кредитором.
За словами Лойченко, регулятор буде підтримувати ліквідність лише платоспроможних банків, що мають затверджені плани докапіталізації. При цьому надається банками заставу повинен бути оцінений однієї з міжнародних аудиторських компаній, а сам банк повинен дотримуватися вимог законодавства щодо прозорості структури власності.
Тетяна Лойченко народилася 24 серпня 1968, в 1990 році закінчила Київський держуніверситет Шевченка, а в 1997 році – Київську вищу банківську школу Міжнародного центру ринкових відносин. У 1996-2013 роках вона працювала в банківській сфері (Трансбанк, банк “Київ”, Укрсоцбанк, Укрсиббанк, UniCredit Bank). З 2013 року до призначення в НБУ Лойченко обіймала посаду заступника директора з питань стратегічного розвитку СП “Метал Холдинг”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас