Мінінфраструктури спростило оформлення імпортних товарів у портах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури спростило оформлення імпортних товарів у портах

Казна та Політика
318
Мінінфраструктури спростило проведення оформлення товарів, що надходять в морських контейнерах в режимі імпорту і транзиту.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.
У міністерстві зазначили, керівникам митних постів доручено використовувати результати зважування контейнерів, проведених на вагових комплексах, які надають послуги зважування безкоштовно.
Для отримання результатів зважування, перед вантаженням контейнера водій проїжджає через автоматизований ваговий комплекс, прикладає пропуск до зчитувача.
Інформація про результати зважування порожнього транспортного засобу вноситься в інформаційну систему портового співтовариства.
Після навантаження контейнера проводиться аналогічна процедура, завдяки чому в інформаційну систему портового співтовариства вноситься інформація про вагу контейнера. Результати зважування стають доступні митниці та експедитору.
Похибка вагового комплексу не перевищує 2%.
“За транзитним переміщенням вантажів проведення огляду товарів здійснюватиметься виключно за наявності достатніх підстав визначених законодавством з питань державної митної справи”, – сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас