За останні півтора місяці про вступ до АУБ заявило чотири банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За останні півтора місяці про вступ до АУБ заявило чотири банки

203
ЗАТ Акціонерний банк “Радабанк”, центральний офіс якого знаходиться в Дніпропетровську, подав заяву про вступ до Асоціації українських банків. За останні півтора місяці це вже четвертий банк, що подав заяву про вступ до АУБ. Таким чином АУБ de-fakto нараховує у своєму складі 122 банки. Остаточне рішення про прийняття нових чотирьох членів має прийняти ХІ звітно-виборчий З”їзд АУБ, який відбудеться 27 червня в “Українському Домі” (м. Київ, вул.Хрещатик, 2).
Довідка:
ЗАТ АБ “Радабанк” (м.Дніпропетровськ) створений у 1993 р. Станом на 01.06.2003 р. його власний капітал складає 17,6 млн.грн., розмір чистих активів – 33,5 млн.грн., в т.ч. кредитно-інвестиційний портфель банку – 28,4 млн.грн. Зобов”язання банку становлять 73,04 млн.грн., з них вклади населення – близько 10 млн.грн. В.о. Голови Правління банку – Євген Ревонюк.
Асоціація українських банків створена в 1990 році як всеукраїнська недержавна, незалежна, добровільна, некомерційна організація. Її місія полягає у сприянні розвитку національної банківської системи. АУБ об’єднує діючі в Україні комерційні банки та представляє їх системні інтереси у відносинах з державними органами. Окрім комерційних банків до складу АУБ входить шість регіональних банківських союзів: Дніпропетровський, Харківський, Кримський, Київський та Одеський банківські союзи, Асоціація банків Львівщини, а також Міжнародний інститут фінансів, Українська міжбанківська валютна біржа, Українська фінансово-банківська школа, Аудиторська фірма “АПІК”.
За матеріалами:
АУБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас