life :) оприлюднив тарифи на 3G-зв'язок з абонплатою від 55 грн/місяць до 150 грн/місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

life :) оприлюднив тарифи на 3G-зв'язок з абонплатою від 55 грн/місяць до 150 грн/місяць

Технології&Авто
18903
Оператор мобільного зв’язку ТОВ “Астеліт” (бренд life :)) у п’ятницю оприлюднив лінійку тарифних планів “3G + Смартфон”, яка включає три тарифи з абонентськими платами від 55 грн/місяць до 150 грн/місяць.
Така інформація розміщена на сайті компанії.
Абонентські плати даних тарифів збігаються з абонплатою трьох тарифних планів, які в четвер представив ще один мобільний оператор компанія “Київстар”.
Оператор, зокрема, пропонує за 55 грн/30 днів 750 Мб мобільного трафіку (у “Київстару” – 500 Мб), розмови всередині мережі без обмежень (аналогічна опція є і в “Київстару”, проте у нього в два рази більше абонентів, відповідно розширюється база для здійснення безкоштовних дзвінків). Абонентам “Астеліту” в рамках тарифу доступні 25 хвилин на інші мережі, тоді як для абонентів “Київстару” дзвінки на інші мережі в аналогічному за ціною плані тарифікуються по 60 коп./хвилина.
Тариф “Астеліту” вартістю 95 грн/30 днів припускає 2 Гб мобільного інтернету та безлімітні дзвінки всередині мережі. У “Київстару” в аналогічному тарифі також безлімітні дзвінки всередині мережі, проте їх тарифний план передбачає 1,5 Гб мобільного інтернету. Абонентам “Астеліту” при цьому доступно 100 хвилин на дзвінки на інші мережі, абонентам “Київстару” – 60 хвилин.
Тарифний план за 150 грн/30 днів припускає 4 Гб мобільного інтернету (“Київстар” – 2,5 Гб) і безліміт всередині мережі. Це тариф, як і аналогічний у “Київстару”, припускає 200 хвилин для дзвінків на інші мережі.
При цьому в тарифних планах “Київстару” з абонплатою 95 грн/місяць і 150 грн/місяць є можливість безлімітного доступу до чотирьох популярних соціальних мереж, в той час як в тарифах “Астеліту” про таку можливість не повідомляється.
З трьох переможців конкурсу на отримання ліцензій на послуги 3G-зв’язку тільки “Астеліт” запустив свою першу мережу в комерційну експлуатацію у Львові, “Київстар” і “МТС Україна” поки проводять тестування мереж.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас