JPMorgan може звільнити понад 5 тис. співробітників, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan може звільнити понад 5 тис. співробітників, - ЗМІ

Світ
456
J.P. Morgan Chase почав звільнення, які, як очікується, можуть торкнутися понад 5 тис. співробітників, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела.
Скорочення, які вже почалися, призведуть до зменшення штату принаймні на 2% у наступному році, вони націлені на зниження витрат і підвищення ефективності діяльності найбільшого американського банку.
JPMorgan переглядає роботу 5,57 тис. філій своєї мережі для того, щоб перейти на високотехнологічні рішення і знизити кількість операціоністів. Як заявив голова ради директорів і головний виконавчий директор банку Джеймс Даймон, в середньому кожна філія JPMorgan втратить одного співробітника в наступні два роки.
При цьому скорочення торкнуться не тільки роздрібного бізнесу, але й усіх інших підрозділів, включаючи інвестиційний банкінг і управління активами.
Кількість працівників в JPMorgan знижувалося за підсумками 11 з останніх 12 кварталів і на 31 березня становила майже 241,15 тис. осіб. Це приблизно на 7,7% (на 20 тис. осіб) нижче пікового значення, зафіксованого в першому кварталі 2012 року.
Для порівняння, Bank of America за цей період скоротив штат приблизно на 20%, Citigroup – на 9,1%, йдеться в статті.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас