Укравтодор оцінив ремонт дороги Одеса-Рені в 2,1 млрд гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор оцінив ремонт дороги Одеса-Рені в 2,1 млрд гривень

Казна та Політика
740
Укравтодор оцінив ремонт дороги М-15 Одеса-Рені, яка вважається однією з найгірших в країні, в 2,1 млрд гривень.
Про це заявив перший заступник глави Укравтодору Євген Барах.
“Обсяг коштів, необхідний для проведення зазначених робіт, становить понад 2,1 млрд грн. А це більше 61% від суми витрат держбюджету на всі дороги України в 2015 році – 3,4 млрд грн, яких ледве вистачить на реалізацію мінімуму заходів з експлуатаційного і зимового утримання всієї дорожньої мережі України”, – сказав він.
За його словами, дорога була побудована ще в 1940-1950 роках і давно вичерпала свій ресурс. На 228 кілометрах дороги потрібно провести поточний середній ремонт, на 61 кілометрі – провести капітальний ремонт. Також потрібно побудувати майже 6 кілометрів об’їзної дороги навколо Рені, повідомляє прес-служба Укркавтодору.
Нагадаємо, наприкінці березня уряд оголосив про початок реформи дорожнього господарства в Україні, в рамках якої Укравтодор припинить існування в його нинішньому вигляді. Укравтодор в рамках реформи відповідатиме виключно за дороги державного значення, а інші дороги відійдуть під управління місцевих органів влади. При цьому Укравтодор залишиться тільки замовником робіт.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас