Канада виділить Україні 30 млн дол. на гуманітарні цілі і демократію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада виділить Україні 30 млн дол. на гуманітарні цілі і демократію

Казна та Політика
145
Канада планує виділити понад 30 млн канадських доларів допомоги Україні на гуманітарні цілі і розвиток демократичних інститутів.
Про це повідомив міністр закордонних справ Канади Роберт Ніколсон під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, передає прес-служба українського лідера.
“Міністр закордонних справ Канади підкреслив, що його країна буде продовжувати підтримувати Україну. Зокрема, планується виділення понад 30 млн канадських доларів допомоги Україні на гуманітарні цілі і розвиток демократичних інститутів”, – йдеться в повідомленні.
Також співрозмовники відзначили зацікавленість у розвитку відносин в економічній сфері та у залученні канадських інвесторів. Так, під час майбутнього візиту прем’єр-міністра Канади очікується подальше обговорення питань двосторонньої угоди про зону вільної торгівлі. В свою чергу міністр закордонних справ Канади відзначив зацікавленість збільшення товарообігу між країнами.
Крім того, Порошенко звернув увагу на питання спрощення візового режиму Канадою для українців, зокрема щодо збільшення термінів дії віз.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас