Київрада має намір профінансувати "Здоров'я киян" за 317 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада має намір профінансувати "Здоров'я киян" за 317 млн гривень

Казна та Політика
382
Київська міська рада має намір збільшити фінансування міської цільової соціальної програми “Здоров’я киян” на 90,4 млн гривень до 317 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради.
При прийнятті бюджету на фінансування програми “Здоров’я киян” було закладено 226 562 тис. гривень.
Однак, як повідомив голова комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков, за результатами першого кварталу в 2015 році буде виділено додаткове фінансування в розмірі 90, 4 млн гривень.
В цілому ж фінансування програм департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації збільшено на 177, 1 млн гривень.
Крім дофінансування міської цільової програми “Здоров’я киян”, ще 50 млн гривень будуть спрямовані на закупівлю медикаментів для лікувально-профілактичних установ, 30 млн гривень – на харчування для лікувально-профілактичних установ, 6,7 млн гривень – на закупівлю обладнання для Київського міського клінічного бюро судово-медичної експертизи.
Ще 30 млн гривень будуть виділені районним державним адміністраціям на придбання медикаментів за пільговими рецептами.
Відповідні зміни до міського бюджету і програму соціально-економічного розвитку будуть внесені на пленарному засіданні Київради 14 травня.
Як повідомляло агентство, постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку рекомендує Київраді виділити додаткові 2 млн гривень на оздоровлення дітей киян, які брали участь в антитерористичній операції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас