Аваков вказав міста, в яких можливі "точки напруги" на травневі свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков вказав міста, в яких можливі "точки напруги" на травневі свята

Кримінал
1984
У Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі можливі точки напруги на травневі свята.
Про це Міністр внутрішніх справ заявив під час інтерв’ю на одному з національних каналів, повідомляє прес-служба відомства.
“Вважаємо, що в Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі можливі точки напруги. Ми досить сильні і розуміємо, як будемо підтримувати порядок. Будемо діяти жорсткіше, ніж у звичайній ситуації, оскільки існують великі ризики”, – повідомив Арсен Аваков.
Міністр внутрішніх справ не очікує проблем під час травневих свят на лінії фронту. Як зазначив Арсен Аваков, фальшивих демонстрацій там не влаштуєш. Досить багато людей, які живуть з оголеним нервом і у справжніх патріотів нашої держави достатньо сил, щоб запобігти провокаціям.
Раніше Арсен Аваков заявив, що до забезпечення правопорядку в цілому по Україні будуть залучені майже 42 тисячі співробітників міліції, військовослужбовців Нацгвардії та представників громадськості, оскільки майбутні свята, ймовірно, будуть активно використовуватися для нагнітання політичного протистояння, що може мати непередбачені наслідки, враховуючи кількість людей , які братимуть участь у масових мітингах.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас