У Nestle в Україні новий гендиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Nestle в Україні новий гендиректор

Світ
1545
Директором компанії Nestle, одного з найбільших світових виробників продуктів харчування, по Україні та Молдові призначений Ансгар Борнеман (Ansgar Bornemann) замість Яни Михайлової.
Як повідомляється в прес-релізі компанії в п’ятницю, А.Борнеман працює в Nestle з 2003 року. В останні два роки очолював Nestle в країнах Адріатики (Хорватія, Сербія, Словенія, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Македонія та ін.).
Його колишню посаду директора Nestle в зазначеному регіоні зайняла Я.Михайлова. Як повідомлялося, Nestle належать більше 442 фабрики в 121 країні. Портфель компанії включає бренди Nestle, Nescafe, KitKat, Gerber, Maggi та інші.
Річний обсяг продажів Nestle у світі досяг в 2014 році 91,6 млрд швейцарських франків. Nestlе почала діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. На українському ринку просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін.
У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч”. У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна».
В кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства “Волиньхолдинг” (ТМ “Торчин”). У 2010 році Nestlé SA стала власником ТОВ “Техноком” – виробника продуктів швидкого приготування під ТМ “Мівіна”. Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас