В Одесі з літа хочуть підняти вартість проїзду в трамваях і тролейбусах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі з літа хочуть підняти вартість проїзду в трамваях і тролейбусах

Особисті фінанси
471
В Одесі з 1-го червня може подорожчати вартість проїзду в електротранспорті з 1,5 до 2 грн. Проект відповідного рішення винесли на наступне засідання виконкому міськради, яке відбудеться 30-го квітня.
У муніципалітеті кажуть: в одеському електротранспорті найнижча вартість проїзду по країні, до того ж за допомогою такої міри влада хоче піти від готівкових розрахунків у транспорті та популяризувати проїзні квитки. “Ті, хто користується трамваями і тролейбусами постійно, зможуть оформити собі постійні квитки, за якими одна поїздка в середньому буде виходити дешевше”, – розповіла начальник відділу інформації муніципалітету Наталія Мальцева.
Якщо рішення буде прийнято, міська влада розробить механізми запровадження проїзних квитків і розкажуть, де їх можна буде придбати.
Відзначимо, вартість проїзду в одеському електротранспорті може подорожчати вже найближчим часом. За словами директора НПЦ “Економінформ” Георгія Хаскин, рішення необхідно і економічно обгрунтовано.
“Зараз значно піднялися ціни на бензин, електроенергію. Всі запчастини для ремонту купують за валюту. Електротранспорт і зовсім збитковий і утримувати його – величезне навантаження на місто”, – розповів він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас