У Нацбанку розповіли про подальшу долю PayPal в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нацбанку розповіли про подальшу долю PayPal в Україні

Фінтех і Картки
3011
Національний банк України (НБУ) розглядає можливість допуску електронної платіжної системи PayPal на ринок України, повідомив регулятор на Фейсбуці.
Згідно з повідомленням, за словами заступника голови НБУ Владислава Рашкована, з метою вдосконалення роботи міжнародних платіжних систем в Україні створена окрема робоча група за участю представників НБУ, професійних громадських об’єднань, а також компаній Deloitte і Baker & McKenzie.
“Зараз група працює над аналізом перешкод, що виникають у роботі міжнародних онлайн платіжних систем та емітентів електронних грошей при наданні послуг населенню України (на прикладі платіжної системи PayPal). Напрацювання робочої групи допоможуть удосконалити відповідні нормативно-правові акти Національного банку та створити умови для успішної діяльності міжнародних платіжних систем в Україні “, – зазначено в повідомленні.
Нацбанк також повідомив, що це питання розглядалося в ході наради в НБУ з питань вдосконалення реєстрації платіжних систем, їх учасників та операторів послуг платіжної інфраструктури, а також врегулювання діяльності міжнародних систем інтернет-розрахунків в Україні.
У ньому взяли участь понад 30 представників ринку, міжнародних платіжних систем, банківських асоціацій і банків України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас