Горбатого могила виправить? Чиновники попалися з хабарем у $600 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Горбатого могила виправить? Чиновники попалися з хабарем у $600 тис.

Кримінал
3948
У Київській області затримали двох чиновників, які вимагали 600 тисяч доларів хабара за оформлення у приватну власність земельної ділянки. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.
“Працівниками прокуратури Київської області спільно з співробітниками Головного відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Києві та області затримані” на гарячому “голова Макіївської сільської ради та в.о. начальника Держземагенства в Білоцерківському районі, які вимагали від громадянина грошові кошти в сумі 600 тис. дол. США за оформлення 23 га землі в приватну власність “, – зазначили у відомстві.
Хабарників затримали при отриманні 1,25 млн грн, уточнили в ГПУ.
Кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто “одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі за попередньою змовою групою осіб”.
Зараз в будинках і на місцях роботи затриманих проводяться обшуки. Орган досудового розслідування вирішує питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від посад.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас