Приблизно 60% клієнтів Western Union є мігрантами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приблизно 60% клієнтів Western Union є мігрантами

Фінтех і Картки
724
Приблизно 60% клієнтів Western Union є мігрантами, що відправляють гроші, зароблені за кордоном, назад на батьківщину.
«США займає перше місце в світі за обсягом відправлених коштів. Серед країн-одержувачів лідирують Індія, Мексика, Філіппіни і Китай », – зазначив генеральний директор Western Union Хікмет Ерсек.
Серед інших країн, які частіше відсилають, а не отримують грошові перекази, друге місце займає Саудівська Аравія через велику кількість робітників-іммігрантів. З Франції і Великої Британії відправляється найбільше грошових переказів в порівнянні з іншими європейськими країнами.
Останнім часом безліч фінансових стартапів намагаються підірвати авторитет Western Union, запропонувавши користувачам більш вигідні умови грошових трансферів.
Тим не менш, на деяких ринках зробити це буде непросто. Генеральний директор WU зазначив, що в розвинених країнах поширення цифрових сервісів дозволяє відправити гроші в іншу країну прямо зі свого смартфона навіть перебуваючи в метро.
Однак у приймаючої сторони можуть виникнути складнощі при отриманні цих коштів. У більшості країн, що розвиваються мобільні перекази використовуються нечасто. Мешканці не можуть отримати кошти на телефон і почати розплачуватися в торгових точках без додаткових операцій. Єдина країна, де ця послуга дійсно стабільно працює – це Кенія.
В інших державах для того, щоб скористатися переказом, насамперед, необхідно його перевести в готівку в тому ж офісі Western Union.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас