Французька мережа Yves Rocher відкриє в 2015 році 10 нових магазинів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французька мережа Yves Rocher відкриє в 2015 році 10 нових магазинів в Україні

Світ
1830
Французька косметична компанія, що спеціалізується на виробництві косметики та парфумерії Yves Rocher з початку року в Україні відкрила три однойменних бутіка, в планах – відкрити до кінця року не менше 10 нових магазинів.
Як повідомив директор з роздробі Yves Rocher України Євген Лиходід, пріоритетними містами для розвитку мережі в 2015 році стали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Полтава, Чернігів і Миколаїв.
“До кінця року ми плануємо відкрити ще не менше 10 об’єктів і оновити бутики, які не відповідають останній концепції розвитку магазину”, – говорить Лиходід.
З початку року компанія відкрила три магазини. У березні ТЦ “DOMA Center” (Київ) з’явився Yves Rocher загальною площею 33,5 кв.м. У квітні відкрилося ще два магазини: бутик площею 30 кв. м в ТК “Пасаж” (Дніпропетровськ) і бутик в ТРЦ “Магелан” загальною площею 17 кв.м.
Yves Rocher (Ів Роше) – французька косметична компанія, що спеціалізується на виробництві косметики та парфумерії. Пропонує продукцію середнього цінового діапазону, позиціонуючи природність і натуральність сировини і процесу виробництва.
Магазини Yves Rocher в Україні вперше з’явилися в 1994 році. У 2010 році компанія відкрила в Києві дочірнє підприємство. Yves Rocher продає товари через каталоги, онлайн, а також в окремих магазинах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас