Shanghai GM інвестує $16 млрд у виробництво нових автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Shanghai GM інвестує $16 млрд у виробництво нових автомобілів

Технології&Авто
402
Shanghai GM, спільне підприємство General Motors (GM.N) і китайської SAIC Motor Corp, планує вкласти $16 млрд протягом найближчих п’яти років в розробку нових автомобілів.
Автовиробник направить ці гроші для створення 10 нових або модернізованих моделей на рік, до тих пір поки не налагодить приблизно 40 виробничих ліній, щоб монополізувати принаймні 10% китайського ринку. Такими планами поділився президент Shanghai GM Ван Юнцин з журналістами перед автошоу в Шанхаї, яке стартує в понеділок. На прес-конференції він сказав, що кількість проданих машин на рік брендів Buick і Chevrolet до 2020 року перевищить 1 млн штук.
Крім цього, Shanghai GM витратить близько $4,24 млрд на екологічно чисті продукти, у тому числі 10 “моделей нової енергії” – традиційних і гібридів – до 2020 року. Президент Shanghai GM відзначив, що компанія буде поступово скорочувати витрату палива на своїх автомобілях на 25-30%. З точки зору нових джерел енергії китайська компанія зацікавлена в енергоефективності та боротьбі з викидами, а також в переведенні всіх своїх моделей на електрику. Shanghai GM використовує 13 нових двигунів і дев’ять нових передач “в трубопроводі” і планує розширити використання малолітражних двигунів з прямим уприскуванням і турбонаддувом.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас