Термінали Bloomberg відключилися по всьому світу, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термінали Bloomberg відключилися по всьому світу, - ЗМІ

Світ
1591
«Наші фахівці працюють над усуненням проблеми”, йдеться в заяві технічного департаменту Bloomberg, передають Ведомости з посиланням на Business Insider.
За даними CNBC, відключення сталося близько 8.20 по Лондону (10.20 за Києвом). Термінали, що надають фінансові дані в реальному часі, критично важливі для бізнесу – на цей платний сервіс, за даними самої Bloomberg, підписані більше 315 000 клієнтів.
Деякі клієнти перепідключились до менш популярних систем TradeWeb і Reuters. Інші системи Bloomberg працюють – клієнти отримують на e-mail раніше налаштовані в терміналі оповіщення.
Соціальні мережі переповнені обуреними повідомленнями бізнесменів і трейдерів, більшість з яких сходиться до того, що збій вплине на ліквідність у світовому масштабі. “Зараз підскочать котирування лондонських кав’ярень” – жартує один з них.
Інший вказує, що через відключення терміналів “прозорість” торгівлі для трейдерів “критично знизилася” в самий розпал сесії. “Якщо котирування зміняться, а Bloomberg цього не покаже, чи буде це означати, що вони не змінювалися?”, – цитує The Telegraph аналітика з ринків, що розвиваються Джона Ешбурн.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас