Компанія P&G може розпродати бізнес частинами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія P&G може розпродати бізнес частинами

Світ
1072
Німецький концерн Henkel & Co, американська косметична і парфумерна компанія Revlon Inc і французький виробник косметичних товарів Coty Inc готують заявки на покупку бізнесу одного з лідерів світового ринку споживчих товарів Procter & Gamble (P & G), передає агентство Reuters з посиланням на свої джерела.
В даний час всі три компанії ведуть переговори з інвесторами про підготовку до покупки бізнесу P & G. Перший раунд подачі заявок відбудеться наступного тижня, повідомили джерела.
Компанія Henkel має намір придбати бізнес P & G по догляду за волоссям, включаючи бренди Wella і Clairol. Вартість бізнесу оцінюється в $ 7 млрд, повідомили джерела. Французька Revlon зацікавлена в покупці косметичного бізнесу, який включає в себе бренди CoverGirl і Max Factor.
Річна EBITDA цього підрозділу складає приблизно $ 350 млн. Американська Coty зацікавлена в підрозділі з виробництва парфумерії, а також в косметичному бізнесі. Парфумерна лінійка P & G включає в себе такі бренди, як Hugo Boss і Gucci, і має річний показник EBITDA близько $ 250 млн, зазначили джерела.
Вартість всього пакету виставляються на продаж підрозділів P & G становить $ 10-12 млрд. При цьому все ще не ясно, чи буде P & G продавати свої підрозділи як загальний пакет або частинами.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас