Чи буде по кишені? В Україні з'явиться новий лоукостер (список маршрутів) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи буде по кишені? В Україні з'явиться новий лоукостер (список маршрутів)

Технології&Авто
9092
На початок літа українська “дочка” турецької компанії-лоукостера Atlasjet почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси з декількох міст України. Крім регулярних, в планах перевізника чартерні програми в популярних курортів Туреччини, Чорногорії і Єгипту, повідомили в Мінінфраструктури.
Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання і можливість здійснювати регулярні рейси приблизно в 30 напрямках, серед яких країни Європи, СНД і Закавказзя. Зокрема, компанія освоїть популярні серед українців напрями – Італію, Іспанію та Грузію.
Крім міжнародних, перевізник буде виконувати і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою та Харковом. Базовим аеропортом перевізника стане аеропорт “Львів” ім. Данила Галицького.
Atlasjet Україна почне польоти на 4 літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів. Сьогодні компанія надасть до Державіаслужби (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси, які будуть оброблені ДАС максимально оперативно.
“Новий гравець на ринку з базою у Львові сприятиме не тільки збільшенню пасажиропотоку в місцевому аеропорту, але і дасть можливість розвитку західного регіону як туристичного центру. Більш того, це додаткові інвестиції та нові робочі місця, що, безумовно, сприятиме розвитку цивільної авіації і економіки країни в цілому. А для українців початок польотів Atlasjet України буде означати більш широкий вибір варіантів авіасполучення між містами-мільйонниками країни і при плануванні зарубіжних авіаподорожей “, – прокоментував новину міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.
Після отримання відповідних слотів на маршрути перевізнику знадобиться до 30 днів, щоб почати польоти. Тому очікується, що вже в травні компанія відкриє бронювання квитків на перші рейси.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас