У Києві затверджено список будинків, які капітально відремонтують (список) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві затверджено список будинків, які капітально відремонтують (список)

Казна та Політика
2852
Розпорядженням КМДА затверджено адресні переліки для виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду столиці в 2015 році. Зокрема, заплановано оновити ліфти, покрівлі, внутрішньобудинкові мережі, фасади та сходові клітки будинків.
Цей перелік формувався за пропозиціями райдержадміністрацій на підставі звернень депутатів усіх рівнів та безпосередньо мешканців столиці.
Так, ремонт відбуватиметься там, де експлуатація ліфтів понад нормативний термін і зношеність технічних частин ліфтового обладнання може призвести до травмування людей, покрівельний матеріал частини дахів втратив щільність, що викликає попадання атмосферних вод на будівельні конструкції будівель і в будинки жителів, а технічний стан внутрішніх мереж не може забезпечити пропускну здатність, необхідну для надання послуг з водопостачання та каналізації в повному обсязі.
Крім того, ремонт дозволить зберегти в належному технічному стані фасади будинків і сходові клітки, надасть їм естетичного вигляду. Всього в списках налічується 556 адрес, де виконають зазначені роботи.
Список будинків можна знайти ТУТ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас