Незважаючи ні на що: "Укртранснафта" отримала нового керівника, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незважаючи ні на що: "Укртранснафта" отримала нового керівника, - ЗМІ

Енергетика
424
Призначений тимчасово виконуючим обов’язки голови правління ПАТ “Укртранснафта” Сергій Сукало приступив до виконання обов’язків голови компанії, підписавши 9 квітня відповідний наказ (необхідна формальність).
Як передає “Інтерфакс-Україна”, він також поінформував НАК “Нафтогаз України” – єдиного акціонера “Укртранснафти” – про прийняття на себе обов’язків щодо керівництва компанією.
“Відповідно до протоколу засідання Наглядової ради ПАТ «Укртранснафта» від 8 квітня 2015 приступаю до тимчасового виконання обов’язків голови правління ПАТ« Укртранснафта », з 9 квітня 2015 року з 10 серпня 2015 з оплатою праці відповідно до чинного законодавства України”, – цитує текст наказу “Економічна Правда”.
Нагадаємо, 8 квітня наглядову раду прийняв рішення про призначення в.о. глави “Укртранснафти” Сергія Сукало, проте в офіс “Укртранснафти” новий керівник так і не приїхав, хоча на засіданні наглядової ради, на якому був присутній кореспондент OilNews, анонсували на 12:00 того ж дня «передачу справ і представлення колективу» нового голови компанії.
У другій половині дня від джерел в Міненерго з’явилася інформація про те, що Сукало під тиском влади вирішив відмовитися від посади (за даними ЗМІ, відразу після прийняття рішення наглядовою радою Ігор Коломойський зателефонував президенту і прем’єр-міністру з вимогою скасувати призначення).
Це вже друга за останній час спроба “Нафтогазу” і Міненерго повернути державі контроль над “Укртранснафтою”, якій з 2009 року керує Олександр Лазорко, лояльний до групи “Приват” Ігоря Коломойського менеджер.
“Укртранснафта” – компанія-оператор українських нафтопроводів.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас