Жінки-депутати їздять на авто ціною в мільйони гривень, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінки-депутати їздять на авто ціною в мільйони гривень, - ЗМІ

Особисті фінанси
4084
Жінки-депутати Верховної Ради України їздять на дорогих Range Rover і Mercedes. З бюджетних автомобілів вони вибирають седани марки Toyota.
Кольори нардепки вибирають класичні – чорні і білі. Наприклад, представниця партії прем’єр-міністра Тетяна Донець раніше їздила на кабріолеті Bentley, який тоді коштував не менше 1,1 млн грн., в зараз пересувається по місту на джипі Range Rover.
Відзначається, що саме такий позашляховик дуже популярний серед українських знаменитостей і політиків. Співак Святослав Вакарчук, телеведуча Ольга Фреймут, продюсер Потап, секретар РНБО Олександр Турчинов і нардеп Наталія Королевська їздять на британських «танках».
Автомобілі японської марки Toyota вибрали відразу кілька народних обраниць. Седанами Camry керують представниці «Опозиційного блоку» Тетяна Бахтєєва та Лілія Гриневич з «Народного фронту». При цьому, у Бахтєєвої на руці годинник швейцарського виробника Breguet з білого золота з 73 діамантами за ціною 2,65 млн грн., що в два з половиною рази дорожче, ніж авто, на якому вона їздить.
Також Toyota, але моделі Avalon, у Ганни Гопко з «Самопомочі». Як запевняє народний депутат, це не її особиста машина, вона взяла її в тимчасове користування у хорошого друга. Найбільш бюджетний седан Corolla (ціна нової 650 тис. грн.) є в автопарку Світлани Войцехівської з партії «Народний фронт».
Любительками німецького автопрому виявилися дві представниці «Радикальної партії». На недешевому джипі Mercedes їздить Злата Огневич, а на седані з харківськими номерами неодноразово була помічена на дорогах столиці Альона Кошелєва. Ще «мерси» є у Юлії Тимошенко, Ольги Богомолець та Юлії Льовочкіної.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас