Молодь і смартфони підвищать цифрові доходи у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молодь і смартфони підвищать цифрові доходи у світі

Технології&Авто
309
Найбільший потенціал для зростання чистих доходів у цифровому секторі мають п’ять країн – США, Японія, Німеччина, Великобританія і Китай.
Такого висновку дійшли дослідники компанії EY, проаналізувавши особливості кожного локального ринку. Серед досліджуваних переваг EY вивчала ступінь проникнення інтернету, пропускну здатність телеком-мереж, поширеність смартфонів, споживання контенту, обсяги e-commerce.
Аналітики визначили чинники, що найбільше впливають на ефективність витрат – це цифрове піратство, політичні та нормативно-правові ризики, податки на цифрові товари та послуги. За сукупністю переваг перше місце в рейтингу EY зайняли США. Далі йдуть Китай, Японія, Індія і Великобританія. Найбільш ефективною за витратами стала Німеччина, а потім вже США, Великобританія, Франція та Австралія.
Керівник глобальної практики EY по послугах в медіасекторі Джон Нендік переконаний, що до стрімкого впровадження цифрових комунікацій хороші передумови є у країнах, що розвиваються. “Багато з них можуть збільшити доходи завдяки великій кількості молодих користувачів, які стежать за цифровими новинками.
Недорогі смартфони і поява 3G- і 4G-мереж значно полегшують користувачам доступ в інтернет”, – переконаний представник EY. За його словами, в країнах, що розвиваються, до 2016 року кількість широкосмугових мобільних підключень досягне 2 млрд. Це майже в два рази більше, ніж в розвинених країнах.
В Україні аналітики EY великі надії пов’язують з розвитком високошвидкісних мереж мобільного зв’язку “третього” і “четвертого покоління”. За прогнозами компанії, через п’ять років кількість 3G/4G-користувачів перевищить позначку в 23 млн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас