У Дніпропетровській області знизять ціни на проїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровській області знизять ціни на проїзд

Особисті фінанси
936
У Дніпропетровській області переглянуть тарифи на міжміські та приміські маршрути. Влада планує знизити тарифи на міжміські перевезення.
Тарифи переглянуть у зв’язку зі зміною курсу долара і цін на паливно-мастильні матеріали, повідомив начальник відділу транспорту і зв’язку Тимур Швець.
Вартість проїзду буде встановлена ​​на кожному маршруті в залежності від його рентабельності.
За словами голови обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства Андрія Берчука, буде встановлено граничний тариф. “Автомобільні перевізники встановлять менші тарифи. Це буде поступовий перехід, а компромісні варіанти дозволять перевізникам працювати більш безпечно і якісно”, – зазначив Андрій Берчук.
Очікується, що нове розпорядження облдержадміністрації щодо тарифів на міжміські та приміські маршрути набуде чинності 20 квітня. Зараз його проект розглядається Держкомпідприємництва та Антимонопольним комітетом області.
Нагадаємо, нещодавно у Дніпропетровську підняли ціни на проїзд у маршрутних таксі. Зараз максимальна вартість – 6 гривень. Проте ціни варіюються залежно від довжини маршруту.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас