Україна між Домініканською республікою і Вірменією з розвитку електронної комерції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна між Домініканською республікою і Вірменією з розвитку електронної комерції

Технології&Авто
730
У ході конференції ООН з торгівлі та розвитку фахівці оцінили умови для розвитку електронної комерції в 130 країнах світу.
Розраховуючи індекс розвитку, аналітики брали до уваги показники використання інтернету, рівень безпеки, поширення кредитних карт і якість поштових служб. По кожному з цих показників Україна посіла 58 місце, між Домініканською республікою і Вірменією.
Лідерами рейтингу виявилися невеликі європейські країни – Люксембург, Норвегія та Фінляндія. Інфраструктура, представники бізнесу і покупці цих держав, згідно з оцінками експертів, більше за інших сприяють розвитку торгівлі в інтернеті.
Фаворитами серед країн, що розвиваються названі Південна Корея, Гонконг і Сінгапур.
Аналітики пророкують поступове збільшення своєї частки на світовому ринку електронної комерції країнами з економіками, що розвиваються. До 2018 року 40% інтернет-торгівлі буде проходити за межами розвинених країн. Крім того, протягом наступних кількох років збережеться тенденція переходу електронної комерції в Азіатсько-Тихоокеанський регіон.
Нагадаємо, на український ринок фріланс-послуг виходить новий гравець – біржа Proffstore. Керівництво проекту обіцяє, що зведе до мінімуму всі ризики, пов’язані з роботою фрілансерів і роботодавців.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас