"Укрзалізниця" до літа ремонтує вагони і готує додаткові залізничні каси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" до літа ремонтує вагони і готує додаткові залізничні каси

Світ
724
Залізниці України розпочинають підготовку пасажирського господарства до літніх перевезень 2015 року. Зокрема, в планах залізничників підготувати 2934 пасажирські вагони, 1279 з яких будуть обладнані системою кондиціонування повітря, а інші – вентиляцією. 88 вагонів буде оновлено капітальним ремонтом.
У разі призначення додаткових літніх поїздів до роботи залучатимуть додаткову кількість провідників. Також у разі збільшення пасажиропотоку на вокзалах відкриють додаткові каси для оформлення проїзних документів у дальньому та приміському сполученні, зазначили в “Укрзалізниці” (УЗ).
До літніх перевезень 2014 року компанія готувала 4,4 тис. пасажирських вагонів. Як уточнили в “Укрзалізниці”, скорочення кількості вагонів, задіяних у літніх перевезеннях, пояснюється скороченням пасажиропотоку, кількості маршрутів, оптимізацією графіка руху, об’єднанням поїздів у дво-, тригрупні тощо.
В даний час парк пасажирських вагонів “Укрзалізниці” налічує 5291 од. На залізницях України курсують 52 фірмові пасажирські потяги.
Нагадаємо, за словами міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, залізничні тарифи на пасажирські перевезення в Україні будуть збільшені ще на 21%. Підвищення заплановано на першу половину, точної дати міністр не назвав.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас