Яценюк дозволив дипломатам не економити на бюджеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк дозволив дипломатам не економити на бюджеті

Казна та Політика
958
Кабінет міністрів України послабив вимоги до економії бюджетних коштів і дозволив закордонним дипломатичним установам країни використовувати більше одного автомобіля і оплачувати співробітникам послуги мобільного зв’язку.
Про це йдеться в постанові №139 від 25 березня 2015 року.
Згідно з документом, уряд доповнив перелік дозволених витрат, на які не поширюється вимога економії бюджетних коштів, затверджених постановою №65 від 1 березня 2014 року.
Так, Кабмін дозволив купувати вантажні автомобілі, причепи та напівпричепи, які використовуються для перевезення деревини або інших функцій у лісовій галузі, автомобілі для охорони та патрулювання в лісових масивах, а також автомобілі для закордонних дипломатичних установ України.
Крім того, Кабмін дозволив закуповувати бензопили, бензокусторези, моторуби та мотопомпи для лісогосподарських робіт.
Уряд також дозволив ремонтувати приміщення навчальних, оздоровчих, санаторно-курортних установ та реабілітаційних установ, якщо ремонт здійснюється за рахунок коштів спеціального фонду з метою забезпечення навчально-виховного процесу, оздоровлення дітей, санаторно-курортного лікування ветеранів війни, інвалідів та реабілітації дітей інвалідів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас