Інвестори відмовляються їхати в Україну, щоб врятувати її від банкрутства, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори відмовляються їхати в Україну, щоб врятувати її від банкрутства, - ЗМІ

Казна та Політика
2063
Представники міжнародних кредиторів і західних урядів відмовляються їхати 28 квітня в Київ на Міжнародну конференцію інвесторів. Вони заявляють про плани відвідати Україну наприкінці року, даючи таким чином більше часу на те, щоб українська влада склала план, як будуть витрачені кредитні кошти.
У Єврокомісії заявили, що її президент Жан-Клод Юнкер відвідає Україну 27 квітня перед самітом Україна – ЄС. За словами одного чиновника ЄС, Україна сподівається провести донорську конференцію на наступний день після саміту, але існує мало шансів, що основні інституції будуть брати в ній участь. Джерело в українському уряді повідомило Reuters, що влада як і раніше готується до конференції у квітні. “Але ми також знаємо, що деякі чиновники в ЄС хочуть перенести її на кінець цього року”, – сказав він.
Раніше німецька газета Die Welt повідомляла про те, що на початку квітня в Києві відбудеться Міжнародна конференція інвесторів, на якій планується зібрати $15 млрд для порятунку України від банкрутства.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас