Стало відомо, хто відповідатиме за контроль над використанням міжнародних кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто відповідатиме за контроль над використанням міжнародних кредитів

Світ
1165
Міністерство економічного розвитку і торгівлі призначило випускницю школи права і дипломатії Флетчера і засновника Global Education Leadership Олену Тригуб головою департаменту міжнародної допомоги.
Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник міністра Саша Боровик.
«Вже через короткий час кожна міжнародна програма допомоги стане прозорою для суспільства і можливою для виконання в реальному часі. Кожен долар буде врахований, кожен пропущений українською командою термін буде контролюватися », – написав Боровик.
Також чиновник зазначив, що міністерство планує активно взаємодіяти з Центром протидії корупції та іншими неурядовими організаціями у сфері контролю за коштами, наданими України в якості міжнародної допомоги.
«У наших силах принести прозорість в управління і витрачання коштів», – повідомив Боровик.
Відзначимо, глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус запросив американських і канадських консультантів приїхати в Україну і допомогти міністерству стати більш ефективним і менш забюрократизованим.
За словами глави Мінекономрозвитку, аналогічні консультанти з США, Канади та Німеччини вже працюють в Міністерстві фінансів і їх робота приносить позитивні результати в контексті ефективності міністерства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас