Розміри Приватбанку не є ризиком для країни, - заступник голови правління банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розміри Приватбанку не є ризиком для країни, - заступник голови правління банку

Світ
4195
Розміри Приватбанку не є ризиком для країни, вважає перший заступник голови правління банку Олег Гороховський. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи прохання журналістів одного з бізнес-видань написати колонку про те, які ризики для країни Приватбанк бачить у своєму розмірі.
“Я готовий написати чому розміри Приватбанку не є ризиком для країни. Але це буде схоже на замовний рекламний матеріал. Головна проблема у всіх цих міркуваннях, так звана дилема обивателя. У своїх міркуваннях обиватель припускає, що банківські технології створені спеціально для того, щоб його обдурити. Він не вірить в нараховані відсотки, в будь-якому проекті намагається побачити таємну змову і бажання по-хитрому ще трохи заробити. Так і щодо Вашого питання і самої проблеми закладена ключова помилка. Розмір – це ризик. Ризик від розміру є в монополізації певних послуг і як наслідок неринкових тарифах – і все “, – зазначив Гороховський.
“Так як ризику неефективності бути не може – ми не природна монополія і свій розмір маємо завдяки розуму та праці. Нам наш розмір з неба не впав”. – Підкреслив він.
Нагадаємо, ПриватБанк має намір збільшити статутний капітал на 5 млрд грн, або на 26,2% – до 24101 млн грн шляхом додаткового випуску акцій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас