За рік в Одеській області закрилося понад 13 тис. підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За рік в Одеській області закрилося понад 13 тис. підприємств

Світ
2460
За 2014 рік загальна кількість суб’єктів господарювання в Одеській області скоротилася більш ніж на 13 тисяч. Про це 19 березня в ході економіко-соціального форуму повідомив Директор департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Дмитро Радулов.
За словами Радулова, за останні п’ять років у регіоні знизилася номенклатура товарів (кількість штук вироблених товарів), а в 2014 році обсяги промислового виробництва зменшилися майже на 50%.
Міська рада в 2015 році планує проводити конкурси на виділення коштів у сумі 220 тис. гривень для оптимізації діяльності та організації коворкінгу – роботи, при якій учасники, залишаючись незалежними, будуть використовувати спільний простір для своєї діяльності. Це торкнеться роботи підприємств у сфері енергоефективності та IT-технологій.
За словами Радулова, на сьогоднішній день малий і середній бізнес міста становить приблизно 95% від загальної чисельності підприємств Одеси. Також на малий і середній бізнес припадає понад 66% від загальної чисельності найманих працівників і більше 72% від випущеної продукції і наданих послуг.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас