"Укртелеком" підняв тарифи на інтернет на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" підняв тарифи на інтернет на 30%

Світ
12750
Телекомунікаційна компанія “Укртелеком” підняла тарифи на проводовий інтернет на 10-30%, а найдешевша пропозиція, “Половинка” (інтернет на швидкості 0,5 Мб / с), взагалі пропало з тарифної лінійки оператора. Як розповів директор дирекції розвитку масового сегмента “Укртелекому” Денис Захаренко, в середньому тарифи піднялися на 10 грн.
Найбільш значне підвищення відбулося в тарифі “двійка”, де щомісячна плата зросла на 33% з 45 грн до 59,9 грн. Частина тарифів змінилася в березні, а частина – з початку квітня. Інших підвищень поки не планується.
За словами Захаренка, піти на такий крок компанія була змушена через зміни курсу валют. “Обслуговування мережі прив’язане з доларовими затратами. Взяти хоча б вартість бензину. Тому нам довелося піти на це підвищення”, – пояснює він.
При цьому за оцінками маркетологів “Укртелекому”, зростання тарифів не повинно призвести до відтоку абонентів. “Минулого року ми тестували підвищення в деяких тарифних зонах. Абоненти, які хотіли заощаджувати, переходили на більш дешеві тарифи на меншій швидкості”, – розповідає Захаренко.
Нагадаємо, у зв’язку зі зміною курсу валют провайдери почали підвищувати тарифи ще в минулому році. Так, другий за величиною інтернет-провайдер України Тріолан підняв ціни на 20%, а дніпропетровський Фрегат – на 7-15%
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас