Президентську резиденцію у Львові повторно виставили на аукціон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президентську резиденцію у Львові повторно виставили на аукціон

Казна та Політика
1106
Президентську резиденцію у Львові на вул. Глінки виставили на повторний продаж. Заявки на участь в аукціоні прийматимуть у Львівській облраді до 26 березня, а сам аукціон відбудеться 31 березня, передає кореспондент РБК-Україна.
“Оціночна вартість не змінилася, далі залишається майже 29 млн грн. Попередній аукціон відбувся формально, тому що не було учасників. Але ми виставлятимемо це приміщення на аукціон доти, доки його не куплять. Я переконаний, що покупець знайдеться”, – розповів кореспонденту РБК-Україна голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик.
За його словами, якщо на наступному аукціоні приміщення не куплять, то його вартість можуть зменшити на 10%. 28 млн 932 тис. грн – це вартість майна, визначена дохідним методом, тобто ринкова вартість.
Наразі заявок на участь в аукціоні немає. Ярослав Качмарик пов’язує це з тим, що окрім заявки, для участі в аукціоні потрібно зробити страховий внесок – 10% від вартості приміщення, а це майже 3 млн грн.
Зазначимо, що загальна площа будівлі президентської резиденції у Львові – 489,9 кв. м. Вона розташована на вул. Глінки, 12. У січні резиденцію уже виставляли на продаж, проте охочих купити її не виявилося.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас