Послугою Apple Pay частіше користується іспаномовне населення Штатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послугою Apple Pay частіше користується іспаномовне населення Штатів

Технології&Авто
131
Платіжна система Apple Pay стала орієнтиром для багатьох технологічних і фінансових компаній, які готуються до розробки власних мобільних рішень для оплати товарів і послуг. Крім того, поява системи розрахунків від Apple активно обговорювалося в ЗМІ. Тим не менше, більшість американців поки не готові використовувати мобільні платежі в повсякденному житті.
64% опитаних зазначили, що вони взагалі не збираються коли-небудь використовувати платежі Apple Pay. Респонденти скептично налаштовані по відношенню до майбутнього мобільних гаманців, крім того, вони продемонстрували ще більш низьку зацікавленість у мобільних платежах, ніж у вересні 2014р. напередодні запуску платіжної системи Apple.
«Найбільшими перешкодами на шляху до використання мобільних платежів є зручність і безпека», – сказав Метт Шульц, старший аналітик компанії CreditCards.com, що проводила дослідження. Більшість людей не розуміють, чому вони повинні використовувати мобільні платежі.
У доповіді зазначено, що найчастіше мобільні платежі використовує іспаномовне населення, молоді люди і вихідці південних регіонів. Навпаки, літні люди та мешканці західних країн практично не використовують свій смартфон для оплати товарів і послуг.
В опитуванні брало участь 1000 дорослих американців, що живуть в континентальній частини Сполучених Штатів.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас