Twitter купив стартап потокового відео за $100 млн - CМИ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter купив стартап потокового відео за $100 млн - CМИ

Технології&Авто
660
Популярний сервіс мікроблогів Twitter придбав стартап для перегляду потокового відео Periscope, передає The Wall Street Journal, посилаючись на обізнані джерела. За даними експертів, вартість угоди могла скласти як мінімум $100 млн. Отже, Periscope може стати одним з найбільших придбань Twitter.
Операція була закрита приблизно місяць тому. За даними видання, тоді ж стартував додаток Meerkat, який дозволяє користувачам сервісу мікроблогів демонструвати потокове відео у своїй стрічці. За словами Бена Рубіна, засновника Meerkat, тільки за перші вісім днів роботи додатком скористалося 60 тис. користувачів.
Поки що користувачі не можуть скористатися додатком Periscope: тільки чотири місяці тому стартувало бета-тестування для обмеженого кола осіб. За даними обізнаних джерел, одним з учасників тестування стала директор команди Twitter з корпоративного розвитку Джесіка Верріллі, яку добре знає співзасновник Periscope Кейвон Бейкпур, а через деякий час до тестування приєдналися топ-менеджери Twitter.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас