Apple показала світу "розумний годинник" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple показала світу "розумний годинник"

Технології&Авто
2227
Компанія Apple представила широкій публіці “розумний” годинник Apple Watch. Як заявив у понеділок, 9 березня, на презентації в Сан-Франциско глава компанії Тім Кук, новий гаджет надійде в продаж 24 квітня.
“Розумний” годинник дозволить власникові розмовляти по телефону, читати новини і слухати музику, повідомляє агентство AFP. Крім того, його можна буде використовувати в якості навігатора і електронного гаманця в системі Apple Pay. Ключовим елементом буде інформація про стан здоров’я володаря гаджета: наприклад, про частоту пульсу.
За словами Тіма Кука, на якого посилається агентство dpa, годинник буде доступний для користувачів з різним доходом. У версії Edition в корпусі з золота 18 карат модель буде коштувати 10 тисяч доларів. Ті ж годинники, але в сталевому корпусі, обійдуться користувачеві в 549 доларів. А ціна найекономнішої моделі Sport з дисплеєм в 38 міліметрів складе 349 доларів. Збільшення дисплея на 4 міліметри додасть до ціни цього гаджета ще 50 доларів. За оцінками маркетологів, тільки в 2015 році Apple продасть у світі порядку 15,4 мільйона годинників Apple Watch.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас