З'явився стартап для повернення онлайн-покупок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явився стартап для повернення онлайн-покупок

Світ
1443
Покупки в інтернеті мають ряд переваг: нескінченна різноманітність товарів, доступ до різних марок продукції на одному комп’ютері, миттєва оплата і швидка доставка.
Зворотний бік онлайн-покупок – складнощі з поверненням продукції. Для того, щоб повернути товар, покупцеві необхідно знайти оригінальну упаковку і звернутися в службу доставки. Процедура займає досить багато часу і вимагає заповнення різних документів. Це змушує покупців відмовлятися від покупки, якщо вони не до кінця впевнені у своєму виборі, або колекціонувати непотрібні товари.
Завдяки стратап Shyp жителі США зможуть не турбуватися про повернення товарів, куплених онлайн. Служба доставки розробила зручну і швидку процедуру зворотного пересилання товару. Ось як вона працює:
- Необхідно запустити додаток Shyp на мобільному телефоні, попередньо вказавши в ньому свої дані та адресу, і вибрати опцію «повернути онлайн-покупку»
- Вибрати інтернет-магазин, де була здійснена покупка, ввести номер замовлення і вказати причину повернення
- Сфотографувати один або кілька товарів, які підлягають поверненню. Незалежно від кількості замовлень, вартість повернення становить $5.
- Очікувати кур’єра протягом 20 хвилин. Співробітник Shyp самостійно упакує товар і доставить його на склад інтернет-магазину. Покупцеві прийде повідомлення від продавця про отримання товару.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас