Виробництво золота в Австралії на максимумі з 2003р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробництво золота в Австралії на максимумі з 2003р

Світ
281
На тлі буму на ринку житла (ціни на житло підскочили на 14,4% в річному вираженні) і підйому економіки (значення індексу PMI підскочив з 44,2 п. До 55,1 п.) виробництво золота в Австралії в 2014 р зросло на 4% до найвищого з 2003 р рівня.
Як повідомляє Mining.com, друга в світі з виробництва золота країна (після Китаю) була змушена підвищити сорт руди і потужності обробних підприємств.
Суть в тому, що житловий бум в Австралії набирає обертів, як вийшов з-під контролю поїзд. Так звані макропруденціальні обмеження банківського кредитування, яке в чотири рази перевершує поточну заробітну плату, мали нульовий ефект.
За даними Sandra Close, глави Surbiton and Associates, що спеціалізується на гірничодобувному секторі, здешевлення золотодобування змушує виробників підвищувати якість шляхом посилення роботи обробних підприємств.
“На перший погляд, дані говорять про здоровий і такий, що динамічно розвивається, сектор, але треба копнути глибше, щоб побачити повну картину. І тоді ви зрозумієте, що картина не настільки райдужна, – попереджає Close. – Підвищення якості та виробництва, звичайно, здатне підняти виробництво, проте низькоякісне золото стає нерентабельним, і шахти закриваються “.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас