Китайський девелопер залучив $3,7 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський девелопер залучив $3,7 млрд

Фондовий ринок
662
Dalian Wanda Commercial Properties Co. залучила $3,7 млрд в ході первинного розміщення акцій (IPO) в Гонконгу, повідомляє MarketWatch з посиланням на джерела.
Компанія продала 600 млн акцій за ціною 48 гонконгських доларів ($6,19), що близько до верхньої межі встановленого раніше діапазону продажу в 41,8-49,6 гонконгського долара. За даними Dealogic, IPO Dalian Wanda Commercial Properties стало найбільшим у світі IPO компанії зі сфери нерухомості.
Dalian Wanda Commercial Properties є підрозділом в сфері комерційної нерухомості конгломерату Dalian Wanda Group Co., власником якого є китайський мільярдер Ван Цзяньлінь.
Згідно з документами, поданими на біржу, Dalian Wanda Commercial Properties володіє 178 проектами в 112 містах на території 29 провінцій Китаю.
Dalian Wanda Commercial контролює 95 торгових центрів і 60 п’ятизіркових готелів у Піднебесній. У поточному році вона має намір відкрити ще 24 торговельні моли і 18 готелів, підтверджують дані, розміщені на її сайті.
Раніше в 2014 р Dalian Wanda Commercial відклала план проведення первинних розміщення в Шанхаї, не отримавши дозволу регуляторів.
Розміщення цінних паперів в Гонконзі дозволить їй залучити кошти для розвитку бізнесу в умовах уповільнення темпів зростання грошової маси в Китаї, який надає тиск на китайських девелоперів.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас