Яресько: підтримати Україну фінансово - це лише частина вирішення проблем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько: підтримати Україну фінансово - це лише частина вирішення проблем

Казна та Політика
2334
Міністр фінансів України Наталія Яресько на своїй сторінці в Facebook заявила, що підтримати Україну фінансово – це взяти на себе лише невелику частину того тягаря, який лежить на Україні сьогодні.
Говорячи про деякі ключові економічні і фінансові виклики, що стоять сьогодні перед Україною, Н.Яресько сподівається на більшу взаємодію з світовим співтовариством у їх вирішенні.
“Підтримати Україну фінансово – це взяти на себе лише невелику частину того тягаря, що лежить на нашій країні сьогодні. Ми захищаємо наш суверенітет, територіальну цілісність і наше Європейське майбутнє. Крок за кроком, ми будемо робити так, щоб вся “втома від України” і розчарування в нашій здатності до реформ нарешті зникли зовсім “, – написала вона.
Раніше Н.Яресько висловила сподівання, що Рада директорів МВФ ухвалить позитивне рішення про нову програму співпраці з Україною, і Київ зможе отримати транш. Крім того, нагадала вона, для виділення коштів парламенту належить прийняти 3 березня Змін до державного бюджету на поточний рік.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас