Обіцяні людям субсидії не встигають за курсом долара - правозахисник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обіцяні людям субсидії не встигають за курсом долара - правозахисник

Енергетика
1328
Обіцяні Урядом субсидії ніяк не допомагають українцям, адже їх розміри, з урахуванням швидкості росту курсу долара, – копійчані. Таку думку висловила правозахисник і адвокат Тетяна Монтян, коментуючи ініціативу уряду щодо впровадження спрощеного механізму отримання субсидій.
“А як вони вважають ці субсидії? Вони курс долара взагалі бачать? Субсидії ці вони дають копійчані. Якісь копійки дають, але ці копійки не встигають за зростанням комунальних послуг, цін на їжу. Ви ж ціни бачили? А уявіть собі, як жити людям, у яких пенсія 900 гривень “, – зазначила Монтян.
На думку правозахисниці, ініціатива уряду, зокрема спрощене субсидування, є популістською.
“Яценюк все говорить для популізму, і тут те ж саме. Вони нічого не зробили – все гірше і гірше стає. Але кажуть вони багато, і обіцяють також багато всього, але нічого доброго ще не зробили і не зроблять. Він і весь його уряд – популісти. Я не знаю нічого хорошого, що вони зробили “, – підкреслила вона.
Як повідомлялося, згідно з результатами опитування, яке провело ІА “Україна комунальна”, українці незадоволені “спрощеними” субсидіями. Так, 35% опитаних зазначили, що згідно з новими правилами, вони втратили право на отримання субсидій. Ще 23% також не отримали пільги на оплату ЖК.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас