Військові частини і підрозділи ЗСУ забезпечені медмайном на 85%, - Генштаб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військові частини і підрозділи ЗСУ забезпечені медмайном на 85%, - Генштаб

Казна та Політика
141
Про це в ході брифінгу заявив виконуючий обов’язки спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.
“У тому числі лікарськими засобами на 88%, перев’язувальними засобами на 92%, витратним медичним майном на 73%, медичною апаратурою та обладнанням на 79% і на 87% шафами невідкладної медичної допомоги”, – сказав Селезньов.
“Зараз відбуваються зміни в закон України про держбюджет на 2015 рік, яким передбачається збільшити розтрати на закупівлю лікарських засобів та виробів медичного призначення на 100 млн грн”, – додав спікер.
Крім цього, за його словами, на рахунок Міністерства оборони України в рамках акції “Підтримай українську армію” для медичного забезпечення, в якості благодійної допомоги надійшло близько 13 млн грн, які розподілені безпосередньо з військово-медичний клінічний центр і військовим госпіталям для закупівлі лікарських засобів першої необхідності і проведення протиепідемічних та санітарно-гігієнічних заходів.
Також, за його словами, у військові медичні установи продовжує надходити благодійна допомога у матеріальному вигляді.
“Станом на сьогодні, заклади військової медицини отримали лікарські засоби та медичне обладнання на загальну суму близько 67 млн грн, а саме ліків і витратного медичного майна на суму понад 36,5 млн грн, медичного обладнання на суму близько 30,5 млн грн” , – розповів Селезньов.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас