"Укроборонпром" планує створити три тисячі нових робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" планує створити три тисячі нових робочих місць

Казна та Політика
1844
За два останні квартали 2014 року “Укроборонпром” створив 2000 нових робочих місць. А в 2015 році концерн планує відкрити ще 3000 вакансій. Про це повідомляє прес-служба концерну.
“Це зумовлено зростанням і вдосконаленням виробництва, його структурними і якісними змінами. Адже без створення нових робочих місць неможлива оптимізація виробничої зайнятості фахівців оборонно-промислової галузі, що є важливим чинником підвищення ефективності виробництва і одночасно рівня життя населення в цілому”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, збільшення кількості нових робочих місць в оборонно-промисловій сфері є одним із стратегічних заходів щодо розвитку виробництва озброєння і військової техніки.
“Особлива увага в роботі “Укроборонпрому” приділяється погашенню заборгованості по заробітній платі. Так, за друге півріччя 2014 р. погашено 46 млн. грн. заборгованості перед працівниками підприємств-учасників концерну”, – повідомляє прес-служба.
Також наголошується, що “крім того, підприємства-боржники попереджені про відповідальність за порушення законодавства про працю та оплату праці, про неприпустимість зростання заборгованості із заробітної плати, по єдиному соціальному внеску і до Пенсійного фонду України, а також неухильне виконання затверджених графіків погашення існуючої заборгованості”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас